Thënie

October 28, 2020 | 8:00

THËNIE / “Të jesh e lumtur, do të thotë të jesh mirënjohëse”

 “Të jesh e lumtur, do të thotë të jesh mirënjohëse”.

Elisabeth Carter

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top