Thënie

September 3, 2020 | 8:00

THËNIE / Të mos humbasim kurrë entuziazmin…

Çdo herë që shohim një flutur duke fluturuar, duhet të zgjedhim kuptimin që duhet t’i japim vizionit të krijesës magjepsëse dhe mahnitëse, gjëja e rëndësishme është që kurrë të mos humbasim entuziazmin dhe të kthehemi çdo herë për të parë me bishtin e syrit një mesazh të mundshëm nga qielli.

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top