Thënie

October 15, 2020 | 8:00

THËNIE / Të mos paralizohemi nga frika përpara situatës së pasigurisë së krijuar nga pandemia

Të mos paralizohemi nga frika përpara situatës së pasigurisë së krijuar nga pandemia, por të punojmë më tepër për të siguruar që fëmijët, djemtë dhe vajzat tanë të mos privohen nga e drejta për të mësuar. Shkolla post-Covid nuk do të jetë më e njëjta dhe kjo ngre shumë pikëpyetje, por ndryshimi nuk duhet të përjetohet vetëm përsa i përket kufizimeve që duhen respektuar, por edhe si një mundësi për rinovim.

Maria Montessori

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top