FB

January 26, 2022 | 8:00

THËNIE / Thonë se ka tre lloje dashurie: dy të parat janë themelore që të njohim veten dhe na bëjnë të kuptojmë se çfarë dëshirojmë në jetë

Thonë se ka tre lloje dashurie: dy të parat janë themelore që të njohim veten dhe na bëjnë të kuptojmë se çfarë dëshirojmë në jetë. Dashuria e fundit është më e qëndrushme se dy të parat. Një dashuri e çmendur, e madhe, dikush që do jetë me ty deri në fund të jetës.

 

2

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top