FB

March 24, 2021 | 8:00

THËNIE / Unë e ngre zërin jo që të bërtas, por që, ata që nuk kanë mundësi të shprehen, të mund të dëgjohen…

“Unë e ngre zërin jo që të bërtas, por që, ata që nuk kanë mundësi të shprehen, të mund të dëgjohen… ne nuk mund të kemi sukses kur gjysma prej nesh ngurojnë” – Malala Yousafzai

images_malala-y

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top