FB

June 14, 2022 | 7:00

THËNIE / “Vështirësitë janë pjesë e historisë suaj, ato ju kanë bërë personat që jeni sot.”

Nëse nuk keni pasur dështime, nëse nuk keni pasur vështirësi, nëse nuk keni pasur zhgënjime, nuk keni për të pasur fuqi, kurajo dhe mëshirë. Këto cilësi sigurohen nga dhimbja dhe vështirësitë. Ju është dhënë dhimbje, sepse jeni mjaftueshëm të fortë për ta përballuar. Ju është dhënë kjo jetë, sepse jeni mjaftueshëm të fortë për ta jetuar, sepse jeni mjaftueshëm të fortë për të udhëtur përmes saj dhe për të frymëzuar të tjerët. Ata do të shikojnë drejt teje dhe do të thonë “Ai ia doli. Ajo ia doli. Edhe unë e kam fuqinë t’ia dal mbanë”!

William Hollis

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top