FB

September 14, 2021 | 8:00

THËNIE / Xhelozia është një përbindësh me sy të gjelbër, që tallet me ushqimin që ha. Ky ushqim është zemra dhe shpirti i atyre që vuajnë

Xhelozia është një përbindësh me sy të gjelbër, që tallet me ushqimin që ha. Ky ushqim është zemra dhe shpirti i atyre që vuajnë: xhelozia është e lidhur me ndjenjën komplekse dhe të ndrydhur, bërë së bashku me dashurinë, zemërimin, humbjen, zilinë dhe pasiguritë. Një përzierje e fuqishme dhe ndonjëherë vdekjeprurëse, e aftë të helmojë mendimet, dhe madje, të shkaktojë impulse të dhunshme nga rezultati tragjik.

 

William Shakespeare

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top