Thënie

May 26, 2020 | 8:00

THËNIE / Zemra, një pasuri…

“Zemra është një pasuri që as nuk shitet e as nuk blihet, ajo vetëm dhurohet”. Gustav Flobert

screenshot-2020-05-24-at-6-52-05-pm

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top