FB

January 27, 2022 | 8:00

THËNIE / Zilia nuk është gjë tjetër veçse një formë e urrejtjes dhe urrejtja është një mbushës i frikshëm për ata që kanë jetë të zbrazët dhe të pakuptimtë

Zilia nuk është gjë tjetër veçse një formë e urrejtjes dhe urrejtja është një mbushës i frikshëm për ata që kanë jetë të zbrazët dhe të pakuptimtë

 

3

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top