FB

June 21, 2022 | 9:00

Trendi veror: reçipeta të padukshme, të përshtatshme për të gjitha format

Nuk është më çështje përmasash. Sepse mbështetja dhe rehatia janë – më në fund – të garantuara edhe për format më të buta dhe për të gjitha llojet e dekoltesë. Me verën, reçipetat e padukshme, pa rripa dhe perfekte për t’u veshur nën fustanet transparente dhe me dekolte të thella, janë kthyer në kulmin e valës.

Pa rripa, me shpatullat jashtë, për një “must have” për sezonin e verës. Mbështetje dhe rehati e garantuar për të gjitha llojet e fizikut.

                    

Një “Jolly” për të gjitha nevojat – Modelet e trendit veror 2022 sigurojnë rehati dhe mbështetje maksimale, pa kufizime. Të gjithanshme dhe praktike, këto reçipeta përshtaten me çdo lloj dekolteje, japin volum dhe mbështjellin të gjitha llojet e formave.

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top