FB

July 15, 2022 | 9:01

Ushqyerja me gji, balsam për shpirtin!

Kur mbani fëmijën tuaj në krahë, veçanërisht kur keni kontakt lëkurë me lëkurë, temperatura e tij varet nga ju. Nga natyra, gjoksi i nënës është projektuar të formësojë temperaturën perfekte për fëmijën e saj. Kjo promovon një gjumë më të qetë për të, nivele më të mira të mundshme të oksigjenit në gjakun e tij dhe në të njëjtën kohë kursen gjithë atë energji që përndryshe do të harxhonte për ta mbajtur ngrohtë.

Përgatiti Esmeralda Birçaj, eksperte e shëndetit mendor

Kështu përfundimisht depoziton kaloritë e çmuara në gjëra më të rëndësishme, si rritja e tij..! Temperatura e gjirit rritet dhe bie sërish menjëherë sapo foshnja ngrohet mjaftueshëm. Ndërsa foshnja bëhet më e freskët, gjoksi fillon të ngrohet përsëri. Mund të arrijë +2⁰c brenda 2 minutash!

Kështu që, e përqafoni fort fëmijën tuaj…! Nëse ai ka temperaturë ju do ta ndihmoni të freskohet/qetësohet. Nëse jashtë është sërish ftohtë, mbajeni në temperaturë ideale të veshur mbi vete!

Mami, je unike dhe me të vërtetë magjike!

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top