FB

February 22, 2021 | 8:10

Dua një dashuri që është e përjetshme …

Dua një dashuri nga ato ku njerëzit na shohin të habitur sikur thonë: “si ka mundësi, ata të dy janë akoma bashkë? E kush do ta mendonte këtë… “

1

Dua një dashuri ku bashkëpunimi është baza e gjithçkaje, ku diçka të vjen natyrshëm kur e bën, sepse tashmë e di që personi tjetër do të jetë mirë…

Dua një dashuri ku ka grindje për të bërë më pas paqe, dhe të jetë edhe më e fortë … ku e qeshura të jetë rendi i ditës…

Dua një dashuri me të cilën të plakemi së bashku, ku krahu im të bëhet pika jote më e fortë për t’u mbështetur … tani dhe përgjithmonë ….

Burimi Interneti

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top