FB

September 18, 2021 | 8:31

Ka gra që janë të vështira për t’u dashur

Gratë që hyjnë tek ju me një shikim të vetëm dhe nuk largohen kurrë.

Gratë që do të donit t’i shmangnit sepse t’i donit do të thoshte të pyesnit veten.

Gratë që nuk flasin, por ju tregojnë një pafundësi fjalësh.

1

Gratë që në një çast janë ëmbëlsia, kokëfortësia, sensualiteti, urrejtja, dashuria, jeta e përditshme, çudia dhe gjithçka që po kërkoni.

Gratë që nuk janë të bukura, por bëhen simpatike nëse i shihni shpirtrat e tyre.

Gratë që qeshin, gjithmonë dhe në çdo rast, por kjo nuk do të thotë se janë pa mend.

Gratë që nuk flasin kur i lëndon, akuzojnë fajin, të shohin se si vdes brenda.

Gratë që do të donin një përqafim, por nuk kërkojnë asgjë.

Gratë që janë, por nuk ndiejnë asgjë.

Gratë i shihni të forta, të guximshme, arrogante, sepse fshehin dobësinë e tyre nga të gjithë, veçanërisht nga vetja.

Gratë që duan me zemër, mendje dhe shpirtin e tyre.

Engjëj të rënë aksidentalisht në tokë dhe nuk mund të rikthehen më.

 

Claudia Morzenti

 

 

Përgatiti Orjona Tresa / Burimi La luce nel buio

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top