Radiografi

August 1, 2019 | 8:10

La Porta della Luce: Drita ideale për ambientin tënd!

1

La Porta Della Luce, kompani me inovacion teknologjik të lartë falë një strukture organizative fleksibël me shtrirje në tregun shqiptar. Indrit Tana, sipërmarrës i La Porta Della Luce na flet më shumë për shourumin me qendër në Elbasan.

Garanci prej vitesh në fushën e ndriçimit, dhe jo vetëm, kjo kompani lider, ofron larmi produktesh të stileve klasike, neoklasike dhe moderne, trende të përzgjedhura nga fabrikat evropiane dhe panairet ku merr pjesë.

Konkurrenca, toleranca në përzgjedhje dhe shërbimi i ofruar në çdo cep të vendit, e bëjnë La Porta della Luce një dritare ku eleganca të ofron veç dritë!

E gjeni në Facebook dhe Instagram me LA PORTA DELLA LUCE dhe kontakt 0684090555.

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top