Radiografi

September 1, 2020 | 8:05

Mariel & Stela Çeçi / Dental Group: Poliklinika elitare me shërbime evropiane!

Poliklinika “Dental Group” tanimë një emër suksesi dhe modeli evropian në trajtimin e shërbimeve dentare. Përveç kombinimit të kompletuar sipas nevojave të pacientëve të të gjitha grupmoshave, “Dental Group” me mjekët më të mirë të specializuar, do të ofrojë shërbime stomatologjike që nga dentistria, ortodoncia deri te kirurgjitë e vështira të gojës. 

Me eksperiencë gjithashtu në implantet, zirkon dhe E-MAX, Poliklinika Dental Group njehson metodat më të avancuara të Ortodonsisë ,Protetikës dentare dhe implantologjisë. Investimi në teknologji dhe staf bën që poliklinika Dental Group të bëhet lider në treg dhe laboratori Çeçi Dent në Sarandë të vazhdojë të jetë lider. 

Poliklinika Dental Group ndodhet në një vend strategjik në Tiranë, pranë Librit Universitar. Përgjatë muajit shtator, i cili përkon me rikthimin nga pushimet, Dental Group do të ofrojë shërbime shpërblyese për çdo pacient. 

1-1

Adresa: Rruga “Abdyl Frashëri” (tek Libri Universitar) +355 (0) 69 911 10 55 | +355 (0) 69 247 03 48 [email protected] Poliklinika Dental Group | dentalgroupclinic

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top