FB

January 31, 2023 | 9:33

Test / Zgjidhni një nga lulet në imazh për të zbuluar aspekte të reja të personalitetit tënd

Për të ditur rezultatet, gjithçka që duhet të bëni është të zgjidhni lulen që tërheq më shumë vëmendjen tuaj në imazhin e vendosur për të zbulur diçka më shumë rreth personalitetit tënd.

Lulja 1

Zëri yt i brendshëm të thotë të ndalosh së çuari kohën kot me njerëzit dhe gjërat që nuk janë të përshtatshme për ty, t’i kushtosh vëmendje vetëm asaj që është vërtet e mirë për ty dhe të ecësh përpara me të vërtetën. Mjaft u përpoqe t’u bësh qejfin të tjerëve dhe përqendrohu të jesh i lumtur me veten, sepse lumturia e vërtetë vjen vetëm me autenticitet.

Lulja 2

Vlerësoje heshtjen dhe kushtoji vëmendje vetes. Pavarësisht se sa njerëz ju rrethojnë, ndonjëherë gjithçka që ju nevojitet është pak heshtje dhe introspeksion për të gjetur përgjigjet që po kërkoni dhe për të hartuar një rrugë të re në jetë.

Lulja 3

Ju gjithmonë keni qenë një person punëtor, i angazhuar në qëllimet tuaja, pak dembelë, por edhe jashtëzakonisht ambiciozë, deri në pikën që të mos shihni bekimet që tashmë ju kanë ardhur. Kjo është koha për të ndaluar së punuari kaq shumë dhe të përqëndroheni në identifikimin dhe falenderimin për atë që ju është dhënë tashmë. Kurrë mos e humbni ndjeshmërinë për të njohur sukseset tuaja, sepse kjo do t’ju vërë në lëvizje.

Lulja 4

Mendja jote ka nevojë për ëndrra dhe plane. Jeni mësuar të përqendroheni te realiteti dhe shpesh bëni shumë gjëra automatikisht pa e kuptuar se nuk ju kanë shtuar asgjë. Organizo mendjen dhe zemrën tënde dhe lufto vetëm për atë që meriton vërtet. Ëndërro pak, vër synime dhe përqendrohu te puna me një rezultat në mendjen tënde.

Lulja 5

Frika është armiku yt më i keq. Ju lejoni përvojat tuaja negative të kaluara t’ju pengojnë që t’i jepni vetes dhe të tjerëve një mundësi të re si një përpjekje për të mbrojtur veten, por çdo ditë jeni gjithnjë e më të trishtuar dhe të pakënaqur me jetën tuaj. Lironi veten, mos kini frikë të filloni përsëri dhe të gjeni arsye të reja për të qenë të lumtur. E kaluara jote nuk mund të kontrollojë jetën tënde dhe të diktojë lumturinë tënde. Ti ke fuqinë ta ndryshosh, mos e humb këtë mundësi.

Lulja 6

Ju jeni një person jashtëzakonisht empatik dhe bujar, i cili e gjen lumturinë tuaj duke parë njerëzit rreth jush të lumtur dhe të suksesshëm. Njerëz si ti janë të vlefshëm në botë dhe ti meriton gjithë mirënjohjen, por mos harro të kujdesesh për veten. Nëse nuk kujdesesh për veten në fillim, do të jetë e vështirë të kujdesesh për të tjerët më vonë.

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top