FB

August 1, 2022 | 7:00

THËNIE / Asnjëherë mos harro se ti je absolutisht unik, ashtu si gjithë të tjerët në këtë botë.

Asnjëherë mos harro se ti je absolutisht unik, ashtu si gjithë të tjerët në këtë botë.

Margaret Mead

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top