FB

August 2, 2021 | 8:00

THËNIE / Dita më e humbur e jetës është dita kur nuk qeshim

 

Charles Chaplin vdiq në moshën 88 vjeç, dhe la 4 deklarata:

1.Asgjë nuk është e përjetshme në këtë botë, madje as problemet tona.

2.Më pëlqen të eci në shi, kështu që askush nuk mund t’i shoh lotët e mi.

3.Dita më e humbur e jetës është dita kur nuk qeshim.

4.Gjashtë mjekët më të mirë në botë: Dielli, Pushimi, Ushtrimet, Dieta, Vetëvlerësimi dhe Miqtë.

Jeta është vetëm një udhëtim!

Jetoni në të tashmen!

 

2

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top