FB

August 1, 2021 | 8:00

Bota në sytë e HD Red Carpet!

Hd Red Carpet Albania, brendi 100% shqiptar, linjë ekskluzivisht për femra, me kualitet të klasit të parë, me shtrirje edhe jashtë kufijve. Markë e certifikuar për kategoritë e ndryshme, veshje mbrëmjeje, casual, sport, wedding, veshje plazhi, të brendshme dhe spitalore.

1

Hd Red Carpet mban vulën ekskluzive të prerje-prodhimit të veshjeve në fabrikën e saj, realizuar vetëm në Shqipëri.

Me dyqane në Tiranë, Durrës, Korçë dhe Shkodër, linjat e veshjeve prezantohen me trendin më të fundit krijuar nga stilistët e brendit shqiptar.

Cilësia ka një emër, seriozitetin, bashkëpunimin dhe qasjen ndaj materialeve, mjeteve të prodhimit, gjithçkaje cilësore dhe në një hap me kohën.

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top