FB

June 24, 2022 | 7:00

THËNIE / Është kaq e rëndësishme të dish se si të komunikosh, të kërkosh falje, të jesh i sinqertë dhe të pranosh përgjegjësinë pa fajësuar dikë tjetër.

Është kaq e rëndësishme të dish se si të komunikosh, të kërkosh falje, të jesh i sinqertë dhe të pranosh përgjegjësinë pa fajësuar dikë tjetër.

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top