FB

June 15, 2022 | 7:00

THËNIE / Familja është busulla që na udhëheq. Ajo është frymëzimi për të arritur suksese të mëdha në jetë dhe ngushëllimi ynë kur lëkundemi herë pas here.

Familja është busulla që na udhëheq. Ajo është frymëzimi për të arritur lartësi të mëdha dhe ngushëllimi ynë kur lëkundemi herë pas here.

Brad Henri

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top