FB

September 15, 2021 | 8:00

THËNIE / Fëmijët janë si pemët. Nëse i ujisni me dashuri ata japin dashuri. Nëse i ujisni me zemërim, atëherë ata japin zemërim!

Fëmijët janë si pemët. Nëse i ujisni me dashuri ata japin dashuri. Nëse i ujisni me zemërim, atëherë ata japin zemërim.

 

Përgatiti Esmeralda Birçaj, eksperte e shëndetit mendor

 

0

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top