FB

April 11, 2022 | 7:00

THËNIE / Fëmijët me çrregullim të spektrit autik janë plot ngjyra. Janë njerëzit më të bukur dhe ashtu si ylberi, dhe ata shfaqen

Fëmijët me çrregullim të spektrit autik janë plot ngjyra. Janë njerëzit më të bukur dhe ashtu si ylberi, dhe ata shfaqen.

Adele Devine

 

0

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top