Thënie

September 9, 2020 | 8:00

THËNIE / Foshnja është e vogël, por përmban njeriun…

Foshnja është e vogël, por përmban njeriun; truri është edhe më i vogël, por prej tij buron mendimi; syri nuk është veçse një pikë, por pushton hapësirat.

Aleksandër Dyma (I riu)

“Zonja me kamelie”

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top