FB

May 28, 2022 | 7:00

THËNIE / Hipokrizia më e madhe është të thuash besojmë por të jetojmë sikur nuk besojmë

Hipokrizia më e madhe është të thuash besojmë por të jetojmë sikur nuk besojmë.

Të themi se ne duam dhe në fund të duam vetëm veten tonë.

Nëse do të jetonim çdo ditë sikur të ishte e fundit e jetës sonë, do të shihnim se nuk mund të ishim gënjeshtarë as për një fraksion sekonde.

Përgatiti Esmeralda Birçaj, Eksperte e shëndetit mendor

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top