FB

March 23, 2021 | 8:00

THËNIE / Jeta është e poshtër. Ti duhet të përpiqesh dhe të triumfosh!

“Adhuroj të shoh një vajzë të re e cila del jashtë dhe e kap botën nga jaka e xhaketës. Jeta është e poshtër. Ti duhet të përpiqesh dhe të triumfosh”- Maya Angelou

MAYA ANGELOU

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top