Thënie

August 25, 2020 | 8:00

THËNIE / Jini të sjellshëm gjithmonë!

Jini të sjellshëm sa herë të keni mundësi – domethënë gjithmonë.

Dalai Lama

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top