FB

February 13, 2021 | 8:00

THËNIE / Kemi nevojë për më shumë vetëdije për natyrën njerëzore, sepse i vetmi rrezik real që ekziston është vetë njeriu

Kemi nevojë për më shumë vetëdije për natyrën njerëzore, sepse i vetmi rrezik real që ekziston është vetë njeriu.

Carl Gustav Jung

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top