FB

June 27, 2022 | 7:00

THËNIE / Kur dikush nuk ju respekton, kini kujdes nga impulsi për të fituar respektin e tyre. Sepse mosrespekti nuk është një vlerësim i vlerës suaj, por një sinjal i karakterit të tyre.

Kur dikush nuk ju respekton, kini kujdes nga impulsi për të fituar respektin e tyre. Sepse mosrespekti nuk është një vlerësim i vlerës suaj, por një sinjal i karakterit të tyre.

Brendon Burchard, shkrimtar amerikan

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top