FB

May 3, 2022 | 7:00

THËNIE / Kur fuqia e dashurisë të kapërcejë dashurinë për pushtet, bota do të njohë paqen

Kur fuqia e dashurisë të kapërcejë dashurinë për pushtet, bota do të njohë paqen.

Jimi Hendrix

world-day-of-peace-640x514

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top