Thënie

December 9, 2019 | 8:00

THËNIE / Kur je i trishtuar…

“Kur je i trishtuar, një mik hap zemrën tënde dhe të hedh një grusht dritë”.

Fabrizio Caramagna

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top