Thënie

June 2, 2020 | 8:00

THËNIE / Kush është i fortë…

“Vetëm kush është i fortë mund të falë. Kush është i dobët nuk di as të falë e as të ndëshkojë”. 

Mahatma Gandhi

0

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top