FB

February 23, 2021 | 8:00

THËNIE / Kush lufton me përbindëshat, duhet të ketë kujdes që të mos bëhet përbindësh

“Kush lufton me përbindëshat, duhet të ketë kujdes që të mos bëhet përbindësh. Dhe nëse shikoni në një humnerë për një kohë të gjatë, humnera do të hyjë brenda teje”. Friedrich Nietzsche

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top