FB

June 21, 2022 | 7:00

THËNIE / Lëngu më i shtrenjtë në botë është loti. Ai përbëhet nga 1% ujë dhe 99% emocion. Ndaj, mendoni mirë përpara se të lëndoni dikë..!

Lëngu më i shtrenjtë në botë është loti. Ai përbëhet nga 1% ujë dhe 99% emocion. Ndaj, mendoni mirë përpara se të lëndoni dikë..!

Nga Esmeralda Birçaj, eksperte e shëndetit mendor

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top