FB

July 11, 2022 | 7:00

THËNIE / Malli për një lidhje shërohet nga malli për identifikim, për varësi, për projeksione, për thithje e për përdorim në fund

Malli për një lidhje shërohet nga malli për identifikim, për varësi, për projeksione, për thithje e për përdorim në fund. Me të tilla nevoja për qëllime nuk lidhesh. Ju punoni së bashku vetëm për të shkëmbyer sëmundje, acarime patogjene dhe pretekste. Për të shmangur realitetin tuaj të trembur. Gjendje të tilla shpejt bëhen të dukshme dhe bëjnë që tjetri të mbytet dhe të largohet.

Përgatiti Esmeralda Birçaj, eksperte e shëndetit mendor

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top