FB

November 18, 2021 | 8:00

THËNIE / Menopauza nuk është gjë tjetër veçse një fazë e natyrshme e jetës dhe duhet jetuar me qetësi

Menopauza nuk është gjë tjetër veçse një fazë e natyrshme e jetës dhe duhet jetuar me qetësi. Të kujdesesh për veten, të dëgjosh nevojat e trupit tënd, do të thotë të jesh në gjendje të veprosh për t’u përmirësuar.

12

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top