Thënie

September 12, 2020 | 8:00

THËNIE / Mos prisni që gjërat e mira t’ju ndodhin vetë

Mënyra më e mirë për të mos u ndjerë i pashpresë është të ngrihesh dhe të bësh diçka. Mos prisni që gjërat e mira t’ju ndodhin vetë. Nëse dilni jashtë dhe bëni disa gjëra të mira, do ta mbushni botën me shpresë, do ta mbushmi veten me shpresë.

Barack Obama

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top