FB

July 30, 2022 | 7:00

THËNIE / Ndëshkimi sjell zemërim, shkatërron marrëdhënien prind-fëmijë dhe është një formë e fuqisë dhe autoritetit imponues…

Ndëshkimi sjell zemërim, shkatërron marrëdhënien prind-fëmijë dhe është një formë e fuqisë dhe autoritetit imponues…

Esmeralda Birçaj, eksperte e shëndetit mendor

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top