Thënie

January 8, 2021 | 8:00

THËNIE / Në dashuri, secili prej nesh është përgjegjës i asaj që ai ndjen…

“Në dashuri, secili prej nesh është përgjegjës i asaj që ai ndjen, dhe nuk mund ta fajësojë tjetrin për këtë. Askush nuk humb askënd, sepse askush nuk posedon askënd. Dhe kjo është përvoja e vërtetë e lirisë: Të keni gjënë më të rëndësishme në botë pa e zotëruar atë.”

Paulo Coelho, shkrimtar brazilian

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top