FB

June 7, 2022 | 7:00

THËNIE / “Nëse gratë do të kenë një shans të barabartë në shoqëri për të punuar dhe fituar si partnerët e tyre, familjet e tyre do të lulëzojnë.”

Nëse gratë do të kenë një shans të barabartë në shoqëri për të punuar dhe fituar si partnerët e tyre, familjet e tyre do të lulëzojnë. Dhe kur familjet lulëzojnë, komunitetet dhe kombet rriten gjithashtu. Kjo është arsyeja pse çdo grua, çdo burrë, çdo fëmijë, çdo familje dhe çdo komb në këtë planet ka një interes në diskutimin që zhvillohet sot.

Hillary Clinton

0

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top