FB

July 15, 2022 | 7:00

THËNIE / Nëse nuk i mësojmë vetes sonë të çmuar modele të reja, domethënë mënyra të reja të të menduarit dhe sjelljes, ne jemi të dënuar të përsërisim atë që dimë.

Nëse nuk i mësojmë vetes sonë të çmuar modele të reja, domethënë mënyra të reja të të menduarit dhe sjelljes, ne jemi të dënuar të përsërisim atë që dimë. Dhe në praktikë kjo do të thotë që ne bëjmë të njëjtat gjëra që na zhgënjejnë, mërzisin ose zemërojnë. Dhe sa më shumë të kapemi pas modeleve të tilla jofunksionale, aq më e vështirë është të shkëputemi, duke ruajtur kështu të gjitha emocionet negative përkatëse. Zgjedhja është e jona.

Nga Esmeralda Birçaj, eksperte e shëndetit mendor

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top