FB

June 11, 2022 | 7:00

THËNIE / Një figurë apo fizik i mrekullueshëm është i bukur, por është vetëbesimi ai që e bën dikë vërtet me vlerë.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top