FB

February 19, 2021 | 8:00

THËNIE / Një gënjeshtër nuk do të kishte kuptim nëse dikujt e vërteta nuk do t’i dukej e rrezikshme

Një gënjeshtër nuk do të kishte kuptim nëse dikujt e vërteta nuk do t’i dukej e rrezikshme.

Carl Gustav Jung

11

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top