FB

March 18, 2021 | 8:00

THËNIE / Një grua është si një bustinë çaji, asnjëherë nuk e di sa e fortë është ajo deri sa e vendos në ujë të nxehtë

“Një grua është si një bustinë çaji, asnjëherë nuk e di sa e fortë është ajo deri sa e vendos në ujë të nxehtë”- Eleanor Roosevelt

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top