FB

June 9, 2022 | 7:00

THËNIE / “Një nga mësimet me të cilat u rrita ishte të qëndroja gjithmonë besnike ndaj vetes dhe të mos lejoja kurrë që dikush tjetër të më largonte nga qëllimet e mia.”- Michelle Obama

“Një nga mësimet me të cilat u rrita ishte të qëndroja gjithmonë besnike ndaj vetes dhe të mos lejoja kurrë që dikush tjetër të më largonte nga qëllimet e mia. Dhe kështu kur dëgjoj për sulme negative dhe të rreme, me të vërtetë nuk investoj asnjë energji në to, sepse e di se kush jam.”

Michelle Obama

0

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top