Thënie

January 7, 2021 | 8:00

THËNIE / Para se të gjykosh jetën time, jeto vitet që kam jetuar unë…

“Para se të gjykosh jetën ose karakterin tim ta vendosësh në këpucë, ndiq rrugën që kam përshkuar unë. Jeto dhimbjen time, dyshimet, të qeshurat e mia. Jeto vitet që kam jetuar unë, dhe rrëzohu aty ku rashë unë, dhe ngrihu përsëri siç bëra unë.”

Luigi Pirandello, dramaturg, novelist, poet italian

 1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top