FB

April 18, 2022 | 7:00

THËNIE / Pejgamberi ka thënë: Nëse do që të të zbutet zemra, ushqe një të varfër ose ledhato kokën e një jetimi

Pejgamberi ka thënë: Nëse do që të të zbutet zemra, ushqe një të varfër ose ledhato kokën e një jetimi!

 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top