Thënie

July 17, 2020 | 8:00

THËNIE / Problemet nuk zgjidhen në vetmi

 

“Kthimi i ngadaltë në normalitet po tregon se është një rrugëkalim më i vështirë sesa pritej dhe ka forma të përhapura dhe në rritje të shqetësimit psikologjik. Ju duhet të dëgjoni gjendjen tuaj psikofizike. Shqetësimi psikologjik nuk duhet të mohohet, veçanërisht kur është në një formë të vazhdueshme. Asnjëherë nuk duhet të izoloheni duke menduar të merreni me çështje kritike në këtë mënyrë. Problemet nuk zgjidhen vetëm ose në vetmi, por me mbështetjen e një psikologu”.

David Lazzari, presidenti i Këshillit Kombëtar të Urdhrit të Psikologëve Itali

104537063_2677487662357305_536203258992913943_o

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top