FB

February 15, 2021 | 8:00

THËNIE / Psikika e njeriut duhet të studiohet sepse ne jemi origjina e të gjitha të këqijave që ekzistojnë

Nuk dimë asgjë për njeriun, shumë pak. Psikika e tij duhet të studiohet sepse ne jemi origjina e të gjitha të këqijave që ekzistojnë.

Carl Gustav Jung

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top