FB

August 2, 2022 | 7:00

THËNIE / Rrallë ndodh të takosh njerëz të aftë për të dashuruar me të vërtetë. Me të cilin ia vlen të jesh vetvetja pa pasur frikë të bësh gabime

Rrallë ndodh të takosh njerëz të aftë për të dashuruar me të vërtetë. Me të cilin ia vlen të jesh vetvetja pa pasur frikë të bësh gabime. Njerëz që e kanë kuptuar se të jesh i vetëm është një qëllim, por mrekullia e vërtetë është të dish të jesh bashkë dhe të dish të jesh mjaftueshëm.

 

Andrew Faber, shkrimtar, poet italian

 

h

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top